Marleen van der Bor

Functie:  instructrice

Introductie: 

Hoi! Mijn naam is Marleen van den Bor, ik heb mijn opleiding Sports & Education aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven afgerond. Voordat ik aan deze studie begon, ben ik 8 jaar lid geweest van Reddingsbrigade Tilburg ’98 en heb ik hier ook zwemlessen gegeven aan de lagere groepen. Hier heb ik altijd erg veel plezier aan gehad! Daarnaast heb ik binnen mijn opleiding mijn zwemleider A gehaald en ik wil me graag verder blijven ontwikkelen binnen het onderwijs. Ik geniet er ook echt van om kinderen goed te leren zwemmen en hun ontwikkeling van dichtbij mee te maken!

 

 

 

 

 

 

 IMG_4914

10 Responses to Marleen van der Bor

 1. Hoi Marleen..

  Afgelopen woensdag gaf ik bij jou aan dat Jimi rat van Iersel niet meer op woensdag 17.15 kan zwemmen!!!! Nu zou jij misschien nog een andere tijd hebben…?! Kun jij mij laten wegen of dat gaat lukken!!! Thans Marleen 👍👍👍👍

  Fijne vakantie…

  Groetjes Kim van iersel

  P.s mijn man had ook al gemaild maar niet rechtstreeks naar jou dus kan zijn dat dat misschien gaat kruisen👍👍👍

 2. Hoi Marleen,

  Onze zoon Jimi ray mag afzwemmen voor zijn a-diploma💃🏻💃🏻💃🏻🎉🎉🎉!! En nu gaat hij door voor zijn b-diploma! Nu hebben we ook nog een dochter van 8 jaar die toch graag haar b-diploma wil halen! Ze heeft haar a-diploma behaald bij het reeshofbad!!! Nu was onze vraag… is het mogelijk dat ze samen met Jimi voor haar b-diploma op mag!! Dus bij elkaar in hetzelfde bad en tijd?!

  Hoor graag van je…

  Groetjes kim van iersel

 3. Hoi Marleen

  Je hebt met Gertjan contact gehad over Jimi en amber maar we hebben nog niks vernomen over een andere dag voor volgende week !!! Heb jij nog plek op donderdagmiddag of vrijdag?! De maandag is helaas niet meer mogelijk!!

  Hoor graag van je 👍👍👍 groetjes kim

  • Pero qué bruta eres bitecoblilaria, y cuánta razón tienes XDDDDBrutos los que lo piensan… yo soy un mero testigo, apuntadora de la realidad, reportera de la vida XDD

  • Colleen, this is wonderful news. However, I have a question to ask; does St. Thomas More College have a dress code? If so, are people required to “Dress with Dignity” for Mass. Also, do they have skirts-only rules for females? If so, good!

 4. Hoi Marleen ,

  Vraagje…. wij zijn zondag 2 april verhinderd om amber rose te laten proefzwenmen!!! Heb dat afgelopen vrijdag ook gevraagd wat we daar het beste mee konden doen…toen werd mij verteld dat ze proefzwemmen wel kon overslaan…!! Ik had het toen nog in het midden gelaten en gezegd dat ik zou kijken of we dat nog konden verzetten om amber toch proef te laten zwemmen!! Maar helaas valt dat net in de tijd dat ze moet zwemmen…😱🙈…is het mogelijk dat wij amber dus niet laten komen bij het proef afzwemmen maar wel dus op 9 april bij het afzwemmen?!

  Hoor graag van je…

  Groetjes kim van iersel ✌🏻🌸

 5. Hoi Marleen,

  Heb afgelopen vrijdag een gesprek met Jimi zijn zwemjuffrouw gehad en Jimi en Sylvester willen wij graag uit elkaar hebben!!! Is het mogelijk dat Jimi in de groep op maandag komt van 17.00/18.00?!

  Hoor graag van je 👍👊🏻

  Groetjes kim van iersel

 6. Hoi Marleen, ik ben je aan het mailen geweest over mijn zoontje Raz. Er is vrijdag een plekje voor hem. Graag wil ik even contact met je hebben hierover. Kan je me bellen of mailen?? Als de wachttijd bij leyhoeve meer dan 3 maanden is, start ik graag komende vrijdag bij amarant. Graag heb ik contact met je!
  Groetjes Sylvia van Herel

 7. Hoi Marleen

  Vraagje…ben vergeten welke tijd Jimi ray van iersel vanmiddag moet zwemmen🙈🙈🙈16.00 of 17.00?!?!

  Hoor graag van je 👍👍👍🌸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *