Afwezigheid zwemlessen

Wanneer uw kindje niet kan komen zwemmen worden wij graag op de hoogte gesteld middels  zwemscore, een email of per telefoon (mochten we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, dan kunt een bericht op het antwoordapparaat achterlaten).

Het niet volgen van zwemlessen is voor eigen risico en lessen kunnen niet ingehaald worden. We houden vast aan een maximale groepsgrootte van 8 kinderen. Omdat we de groepsgrootte niet willen overschrijden zijn eenmalig gemiste lessen niet in te halen.  Wekelijks is 10-20% van de zwemmende kinderen met een goede reden afwezig. Het is voor ons administratief niet mogelijk iedereen elders in te plannen. Mocht u iemand kennen die op hetzelfde niveau zwemt dan kunt u zelf ruilen, graag worden we hiervan op de hoogte gesteld.

Bij afwezigheid door ziekte van 3 of meer achtereenvolgende lessen kan in overleg met Bea van Rijzewijk een regeling getroffen worden m.b.t. het opschuiven van het lesgeld van de gemiste lessen.
Let op!: Dit kan alleen als hier een schriftelijke afspraak over gemaakt is met Bea van Rijzewijk, voordat de eerste les gemist wordt. In géén geval wordt lesgeld gerestitueerd.


10 Responses to Afwezigheid zwemlessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *