Visie

Visie zwemschool Aqua-Marijn
Zwemschool Aqua-Marijn is al sinds 1989 een begrip in Tilburg en omstreken. Zwemschool Aqua-Marijn staat  ervoor om kinderen op een kindvriendelijke wijze op te leiden en ze vaardigheden aan te bieden die voor levenslang, veilig, waterplezier zorgen. Wij bieden  het officiële  ABC-diploma van Nationale raad zwemveiligheid aan om kinderen zo de vaardigheden te leren die ze nodig hebben. Wanneer een kind alle drie de  diploma’s (A,B én C) bezit, krijgt een kind het predicaat ‘Zwemveilig’.

Kindvriendelijk
Onze manier van lesgeven is individueel gericht en kindvriendelijk. Daarnaast wordt er door de kinderen hard gewerkt om zo de zwemles optimaal te benutten, conditie op te bouwen en vaardigheden aan te leren. Door de groepsgrootte klein te houden (maximaal 8 kinderen per instructeur), is er veel individuele aandacht voor elk kind. Er kan ook privéles gegeven worden.

Transparant
Kinderen kunnen één of meerdere keren per week 1 uur zwemmen. Bij onze zwemschool mag alles gezien worden. Vanachter glas kunt u de les goed volgen. Indien gewenst kunt u, na afspraak met de instructeur, een les in de zwemzaal bijwonen.

Doorlooptijd zwemdiploma’s
Gemiddeld heeft een kind van 5 jaar oud 60 zwemuren nodig om het A-diploma te behalen. Sommige kinderen hebben minder lessen nodig, andere kinderen juist weer meer. Voor het B-diploma, evenals het C-diploma, staan gemiddeld 10 tot 20 klokuren.